Smaakvolle relatiegeschenken van het Westfries kaashuis

Een goede relatie met een leverancier, vaste klant of partner is cruciaal voor een succesvolle organisatie en de continuïteit ervan. Er zijn honderden, zo niet duizenden mogelijkheden om uw relaties d.m.v. relatiegeschenken te laten weten hoe u het op prijs stelt dat zij uw leverancier, klant of partner zijn. De een kiest voor een USB-stick met het bedrijfslogo erop, een ander gaat voor een set pennen waarvan de inkt al opgedroogd is voordat de pen gebruikt kan worden of wordt er gekozen voor een foeilelijke koffiemok, die uiteindelijk achter in het keukenkastje belandt, of u neemt uw relaties serieus en als blijk van waardering kiest u voor een relatiegeschenk waar men nog lang over na zal praten.

Geschenken en relatiegeschenken | Westfries kaashuis

Relatiegeschenken met kaas, wijn en/of vleeswaren

Relatiegeschenken zomaar tussendoor, voor Kerst of andere gelegenheden. Wat is er prettiger dan uw relatie onverwacht te verrassen met een overheerlijk relatiegeschenk van het Westfries kaashuis. Relatiegeschenken waar de smaak en kwaliteit van af spat en waar wij u graag in adviseren. Wilt u een fles wijn cadeau doen, alleen een overheerlijk stukje kaas of wilt u er een compleet op elkaar afgestemd pakket van maken?

Hoe mag uw relatiegeschenk eruit zien

 • Hollands – Nederlandse producten, zoals NH Westfriese kaas
 • Spaans – Spaanse producten, zoals Manchego, Fuet worstjes
 • Italiaans – Italiaanse producten, zoals Gorgonzola of Parma ham
 • Frans – Franse producten, zoals Morbier lait cru
 • Internationaal – producten uit diverse landen
 • En nog veel meer andere mogelijkheden

Op basis van uw wensen stellen wij zelf of samen met u een mooi relatiegeschenk samen, een geschenk dat altijd binnen uw budget past en bij iedereen in de smaak valt. U kunt bij het Westfries kaashuis relatiegeschenken bestellen vanaf €17,95.

Wilt u uw relatiegeschenk met verse ingrediënten wat langer bewaren, dan bieden wij de mogelijkheid om deze verse producten vacuum te verpakken. Zo bent u altijd gegarandeerd van de beste smaak.

Contact en bestellen

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die het Westfries kaashuis heeft om voor u het juiste relatiegeschenk samen te stellen.

Contactformulier

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoon

  Ik heb een vraag over

  Uw bericht