Mont Blanc biologische producten | Westfries kaashuis

Mont Blanc biologische producten

De naam van Mont Blanc foods is zorgvuldig uitgekozen en verwijst naar de hoogste berg in Europa, de Mont Blanc, ook wel de Top van Europa genoemd. Met de producten die worden geproduceerd en geleverd, hebben zij zichzelf ten doel gesteld ook de Top van Europa te worden. Een biologisch kwaliteitsproduct dat niet via de massa-kanalen is te verkrijgen, maar alleen via biologische winkels en kaasspeciaalzaken zoals het Westfries kaashuis. 

Alle producten worden geleverd in een prachtig potje en zijn voorzien van alle informatie en lekkere serveer tips. Het Westfries kaashuis heeft de volgende biologische producten opgenomen in haar assortiment:

Mont Blanc biologische kweepeer gelei | Westfries kaashuis

Kweepeer gelei (biologisch)

De kweepeer gelei van Mont Blanc foods bevat per 100 gram wel 82 gram fruit en heeft daardoor een eerlijke en pure smaak van kweepeer. Zo smaakt kweepeer gelei niet alleen heerlijk bij blauwader kaas, Manchego en oude (geiten) kaas, maar komt de smaak ook goed tot z’n recht in combinatie met kip, eend of paté.

Mont Blanc biologische vijg- sinaasappel spread | Westfries kaashuis

Vijg- sinaasappel spread (biologisch)

De vijg- sinaasappel spread van Mont Blanc foods heeft een eerlijke en pure smaak van vijgen en sinaasappel. Zo smaakt vijg- sinaasappel spread heerlijk in combinatie met oude Gouda of parmigiano reggiano.

Mont Blanc biologische vijgenspread | Westfries kaashuis

Vijgenspread (biologisch)

De rijk gevulde biologische vijgenspread van Mont Blanc foods bevat per 100 gram wel 82 gram fruit en heeft daardoor een eerlijke en pure smaak van vijgen. Zo smaakt de zoete vijgenspread niet alleen heerlijk bij oude- of belegen (geiten) kazen, maar ook bij een originele parmigiano reggiano of een stukje blauwschimmelkaas. Of geeft u de voorkeur de vijgenspread te gebruiken door de yoghurt of samen met een plakje brie en een walnootje?

Mont Blanc biologische mosterd en honing mosterd dille saus | Westfries kaashuis

Mosterd (biologisch)

De biologische mosterd is volgens speciaal recept ontwikkeld met Gronings mosterdzaad van Landgoud in Kloosterburen en wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd. De licht pittige mosterd is heerlijk bij alle soorten jonge- en belegen kaas, maar is ook niet te versmaden op een kroketje en geweldig als basis om een lekkere dip te maken.

Honing mosterd dille saus (biologisch)

De biologische honing mosterd dille saus van Mont Blanc foods bestaat uit hele mooie biologische ingrediënten, zoals Groningse mosterd (36%), honing (22%), verse dille (5%) en Italiaanse rode wijnazijn en is er in vergelijking met veel andere producten geen suiker toegevoegd. De honing mosterd dille saus is vooral een aanrader bij jonge- en belegen kaas, als dressing over een salade of in combinatie met diverse visgerechten.

 

Mont Blanc foods

Door de unieke smaak van de producten van Mont Blanc foods, met een fruitgehalte van maar liefst 82%, behoren zij tot de beste vruchten spreads voor bij de kaas.