Kerstpakketten van het Westfries kaashuis smaken naar meer

Uw personeel is een van uw belangrijkste bedrijfsmiddelen en juist rondom de feestdagen is het traditioneel het ideale moment om hen een blijk van waardering te geven. U wilt uw personeel waarderen met een kerstpakket voor de getoonde inzet het afgelopen jaar, maar u heeft geen idee op welke manier u dat het beste kunt doen. Worden ze blij van een doos vol voorverpakte en ingeblikte etenswaren met een houdbaarheidsdatum tot ver na Kerst 2021, of geeft u ze een bon die ze net niet kunnen besteden aan wat ze echt interesseert? Natuurlijk niet!

Kerstpakketten | Westfries kaashuis

Kerstpakketten met kaas, wijn en/of vleeswaren

Het Westfries kaashuis verzorgt diverse kerstpakketten die enkel bestaan uit kwaliteitsproducten, want voor minder doen we het niet. Dat geldt voor onze kaas, wijn, vleeswaren en al onze andere producten. Wilt u een oer-Hollands kerstpakket, dan stellen we een pakket samen met uitsluitend Hollandse producten. Wilt u liever een thema kerstpakket met een luxueuzere uitstraling schenken, dan gaan we over op de buitenlandse kaas, wijn en/of vleeswaren.

De keuze is aan u

 • Hollands  – Nederlandse producten, zoals NH Westfriese kaas
 • Spaans  – Spaanse producten, zoals Manchego, Fuet worstjes
 • Italiaans  – Italiaanse producten, zoals Gorgonzola of Parma ham
 • Frans  – Franse producten, zoals Morbier lait cru
 • Internationaal  – producten uit diverse landen
 • Kerstpakket voor mannen – pakketten met een buitenlands biertje en olijven
 • Kerstpakket voor vrouwen – pakketten afgestemd op de smaak van de vrouw
 • En nog veel meer andere mogelijkheden

Op basis van uw wensen stellen wij zelf of samen met u een mooi pakket samen, een kerstpakket dat altijd binnen uw budget past en bij iedereen in de smaak valt. U kunt bij het Westfries kaashuis pakketten bestellen vanaf €17,95 per pakket.

Wilt u uw relatiegeschenk met verse ingrediënten wat langer bewaren, dan bieden wij de mogelijkheid om deze verse producten vacuum te verpakken. Zo bent u altijd gegarandeerd van de beste smaak.

Contact en bestellen

Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden die het Westfries kaashuis heeft om voor u het juiste kerstpakket samen te stellen.

Contactformulier

  Aanhef

  Voornaam

  Achternaam (verplicht)

  E-mailadres (verplicht)

  Telefoon

  Ik heb een vraag over

  Uw bericht